Over

Hi, ik ben Kevin Vaarties en met V-LiveSound maak ik van mijn passie mijn werk. Geluidstechniek is namelijk echt mijn passie dus ik ben er graag zoveel mogelijk mee bezig.

Geluidstechniek werd er met de paplepel ingegoten. Mijn vader is namelijk al tientallen jaren werkzaam binnen deze branche. Zo zat ik met vier jaar oud al achter de knoppen van één van de grootste theaters van Nederland.

Als tiener wilde ik eigenlijk professioneel wielrenner worden; fietsen is namelijk een andere grote hobby. Maar dat veranderde snel toen ik erachter kwam hoe leuk het is om geluid te mixen. Het begon als vrijwilliger bij een kleine kerk in Rotterdam. Daar ontdekte ik dat het toch wel heel erg leuk is. Zo heb ik besloten om de opleiding Podiumtechniek aan de MBO Theaterschool te volgen. Momenteel ben ik bezig met het afronden van deze opleiding, maar ondertussen werd ik steeds vaker gevraagd om op evenementen zoals bruiloften de geluidstechniek te regelen.

Zo is V-LiveSound geboren. Uit volle passie voor mijn vakgebied ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Inmiddels heb ik veel verschillende opdrachten gedaan: van theater en festivals tot bruiloften en intieme concerten. Hier ben ik werkzaam als zowel Front of House (FOH) geluidsman als stagehand.